Notícies 12. 14/06/2024

8 de cada 10 propietaris dels terrenys que es veurien afectats pel canvi de límits entre Tarragona i Altafulla avalarien aquest canvi. La majoria de les al·legacions que s'han presentat ho beneeixen. Ara l'ajuntament d'Altafulla ho traslladarà al de Tarragona.

La platja per a gossos a la Llarga de Tarragona es situarà a Cala Romana, just davant del tennis. Tindrà un espai deliminat amb tanques tal i com també passarà a la platja del Miracle.

El risc d'incendi a les comarques de Tarragona aquest estiu és el més alt des del 2019. Les pluges han donat una mica de marge, però bombers i agents rurals preveuen una campanya forestal "extremadament complexa" .

Premi per aquesta casa, per TAC12. Les retransmissions de les diades castelleres d'aquesta casa han estat distingides pel Col·legi de Periodistes amb la Petxina Kilòmetre 0 per als desplegament tècnic i els periodistes especialitzats.

I en esports, el Nàstic viatja a Màlaga amb tot l'equip disponible per afrontar l'anada de la final del play-off d'ascens a Segona Divisió. Allà es trobaran un camp ple amb 30.000 aficionats. 500 seran del Nàstic.

Programes més recents a TAC12