Notícies 12. 21/05/2024

Imatges històrica avui a La Canonja amb l'enderroc de l'antic prostíbul San Vicente Ferrer. L'ajuntament el va adquirir per tirar-lo a terra i millorar l'entrada al municipi per  la nacional 340. L'objectiu el consistori és que s'hi aixequi un centre de Descarbonització de la Indústria.

El nou col·lector d'aigües pluvials de la Part Baixa de Tarragona costarà més d'un milió d'euros. La infrastructura ha de servir per evitar les inundacions que hi ha al barri quan plou. Anirà des del carrer Smith fins al passeig de la Independència. S'està redactant el projecte.

Serà una bona campanya de mel en zones del Camp de Tarragona com la Conca de Barberà. Les pluges de primavera han ajudat i han caigut en el moment adequat. Parlarem amb un dels apicultors de la zona.

A principis de l'any vinent podrien començar les obres per construir el nou Arxiu Comarcal de la Conca. Costarà més de 2 milions d'euros, que pagarà la Generalitat. L'actual arxiu, a l'antic hospital de Santa Magdalena, s'ha quedat petit.

I en esports, dels 8 partits que el Nàstic ha jugat enguany amb els altres equips classificats per al playoff n'ha guanyat 5. Els homes de Dani Vidal han demostrat que donen la talla en els partits importants, un fet que pot ser molt important en la promoció d'ascens.

 

Programes més recents a TAC12