Notícies 12. 20/05/2024

Creu Roja atén ara la meitat de persones que atenia en plena pandèmia. Hem passat de 95.000 persones a Tarragona a les 48.000 de l'any passat. Cada vegada són menys, però per contra la situació de les que s'hi adrecen ha empitjorat.

Els experts consideren que les administracions no s'han precipitat relaxant mesures contra la sequera com la reobertura de fonts ornamentals. Tot i això creuen que l'alerta s'ha de mantenir perquè la situació no s'ha superat.

Farem balanç del cap de setmana de Tarraco Viva que ha omplert de recreacions espais importants de l'antiga Tarraco com l'amfiteatre. Passarem per Tarragona però també per altres espais que van ser importants en el passat romà del territori a Salou, Constantí i Altafulla.

La Fira de música emergent i familiar de Vila-seca tanca la 20a edició igualant la xifra de públic de l'any passat amb 9.000 persones. Sí que hi ha hagut més professionals acreditats en una fira perfecte per fer contactes.

I en esports, eufòria al Nàstic després de la important victòria al camp del filial del Barça i dependre així d'ells mateixos per acabar la lliga en segona posició. La segona plaça dona certs privilegis en els partits de playoff com jugar els partits de tornada a casa.

Programes més recents a TAC12