La setmana. 18/05/2024

Setmana marcada pel caos ferroviari de diumenge després del robatori de coure i que ha marcat la setmana amb múltiples incidències en el servei de tren. Enèssim problema a la xarxa que va afectar gent que volia anar a votar i que s'ha anat arrossegant al llarg d'aquests dies.

Les línies del bus municipal de Tarragona es reordenaran l'any vinent. Un estudi determinarà tots els canvis que cal fer en una línies que es van crear als anys 80 i que cal reformular per adaptar-les a les necessitats i a les demandes.

Dimarts s'enderrocarà l'antic prostíbul San Vicente Ferrer de la Canonja. Va tancar fa 3 anys i ara l'ajuntament el tira a terra per dignificar l'accés al municipi. Els terrenys és una de les opcions per ubicar el futur centre de descarbonització de la indústria.

Tarragona confirma que la platja del Miracle tornarà a tenir un espai específic per a gossos aquest estiu. Els animals també tindran el seu lloc a Salou i Torredembarra. No passarà però, a altres municipis com Vila-seca, que ho descarta, o Altafulla on només podran passejar-los per la platja a determinades hores del dia.

La Conca de Barberà busca pastors i pastores. Per això s'ha engegat a la comarca un curs de ramaderia i pastura. És el primer que es fa a Catalunya. Hi passarem per saber què s'hi ensenya exactament.

Programes més recents a TAC12