Notícies 12. 25/04/2024

La proposta del nou pla d'ordenació urbana de Tarragona convenç bona part del plenari tarragoní. El principal grup de l'oposició, Esquerra, i Junts ho avalarien, tot i que amb matisos. Una de les veus més crítiques, la del Partit Popular. La zona més conflictiva, la trobem a Llevant.

Montblanc fa marxa enrere i no ampliarà l'actual Centre d'Atenció Primària on es troba sinó que en construirà un de nou a la zona de la Batedora. Ja s'havia projectat així anteriorment. La decisió s'ha pres després d'escoltar el departament de Salut de la Generalitat.

Els sindicats UGT i Comissions Obreres posaran l'accent en la reducció de la jornada laboral i l'increment de sous de cara a l'1 de maig, Dia del treballador. Una jornada reivindicativa que com l'any passat se celebrarà en plena campanya electoral.

Nova etapa al casal La Violeta d'Altafulla que apostarà per una programació més oberta a tots els públics. La liderarà el gestor cultural Kike Colmenar qui n'assumeix la direcció artística i la programació.

I en esports, farem la prèvia de la fase d'ascens per pujar a Superlliga que comença demà el volei Sant Pere i Sant Pau. Debut gens fàcil contra l'actual campió de Copa i amb un dels bucs insígnia dels cooperativistes que no està encara al 100x100.

Programes més recents a TAC12