La setmana. 13/04/2024

El trajecte entre Tarragona i Barcelona en tren s'allargarà tres quarts d'hora més de l'habitual aquest cap de setmana. Es desviaran la meitat dels combois per la línia de l'interior per obres. La situació desespera els usuaris.

La Generalitat no veu necessari construir una quarta escola a Torredembarra. L'ajuntament insistirà en la seva petició perquè consideren que estan al límit.

No hi ha sorpreses a les llistes presentades a la Junta Electoral Provincial de cara a les eleccions del 12 de maig al Parlament. 19 partits han presentat candidatura per repartir-se els 18 escons que hi ha en joc a la circumscripció de Tarragona. En els darrers comicis, van aconseguir representació 7 partits.

L'ajuntament de Valls aprova només amb els vots a favor del govern el pressupost d'enguany, que supera els 37 milions d'euros. Destaca la inversió al centre històric amb la rehabilitació de l'edifici de Ca Padró per convertir-lo en la seu de l'Escola de Música.

I a Montblanc d'aquí a una setmana ja estarà en marxa la 37a edició de la Setmana Medieval. Una cita que enguany presenta novetats a l'acte inaugural o una Dractum Nocte que es renovarà totalment i que es farà al Foradot. Aquestes i d'altres informacions les ampliem tot seguit al resum de La Setmana.

Programes més recents a TAC12