Notícies 12. 11/04/2024

El trajecte entre Tarragona i Barcelona en tren s'allargarà tres quarts d'hora més de l'habitual aquest cap de setmana. Es desviaran la meitat dels trens per la línia de l'interior per obres. La situació desespera els usuaris.

Desmantellada a Torredembarra una plantació d'un miler de plantes de marihuana. La fota olor i l'elevat consum elèctric van ser claus per detectar la plantació a l'interior d'una casa. Hi ha dos detinguts.

La Fira d'Abril de Tarragona torna amb novetats després de no celebrar-se des d'abans de la pandèmia. Hi ha canvi d'ubicació traslladant-se a la part inferior del mercat de Bonavista, a pocs metres d'on es feia fins ara. La gran atracció serà una gran sínia de 33 metres d'alçada.

Anirem fins al Celler de Vila-seca per descobrir les joies dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. Hi exposen les seves obres en una exposició que vincula aquest món amb el del vi coincidint amb les activitats de Sant Jordi.

I en esports, parlarem amb jugador del volei Sant Pere i Sant Pau, Pablo Rosales, que tot i ser juvenil, juga al primer equip i ha estat una de les peces claus de la selecció espanyola sub 20 per classificar-se per a l'Europeu.

 

Programes més recents a TAC12