Notícies 12. 23/02/2024

La nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Torredembarra s'inaugurarà el 5 d'abril. Ho ha confirmat avui el mateix conseller d'Interior. Ha costat 4 milions d'euros i donarà servei a tota la zona del Baix Gaià. Té capacitat per a 50 agents.

Altafulla recupera la part central del passeig que es va esfondrar amb el darrer temporal marítim. La solució definitiva als problemes ha d'arribar amb la construcció d'un dic. És el que han de debatre ajuntament i estat en la reunió que tenen la setmana vinent.

 Aquest estiu estarà en marxa la bassa que servirà per regar unes 200 hectàrees de les hortes de Valls. Es completa aixó el projecte de modernització del sistema de reg de les hortes vallenques que ha patit desenes d'entrebancs.

Comencen les obres de l'intercanviador de l'estació d'autobusos de Tarragona que ha de permetre reorganitzar els busos municipals en un punt on conflueixen moltes línies. Les obres que ja estan acabades són les que han permès ampliar l'aparcament Torroja. Només falta saber la data d'obertura.

En esports, el Nàstic rep diumenge al Nou Estadi el cuer de la categoria, el Teruel. Un rival a priori assequible per continuar invictes a casa. Cinc jugadors grana estan apercebuts de sanció.

Repassarem aquestes dades que s’han donat a conèixer aquest divendres mateix, posarem l’accent en els col·lectius que més preocupen i també parlarem de les noves ajudes que estaran a l’abast dels municipis petits i mitjans per tal de millorar la seguretat viària. Avui ens visita Albert Raül Esteban, cap del servei territorial de Trànsit a Tarragona.

Programes més recents a TAC12