La setmana. 24/02/2024

La protesta dels pagesos a Madrid va acabar amb enfrontaments amb la policia a les portes del ministeri d'Agricultura. Es van desplaçar fins a la capital estatal per reclamar millores al sector que els permeti viure del camp.

La nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Torredembarra s'inaugurarà el 5 d'abril. Ho ha confirmat avui el mateix conseller d'Interior. Ha costat 4 milions d'euros i donarà servei a tota la zona del Baix Gaià. Té capacitat per a 50 agents.

Montblanc aposta per ampliar el CAP i no traslladar-lo a un altre punt del municipi. Es considera l'opció més ràpida i viable i contempla la construcció d'un nou edifici a uns terrenys annexos. El Departament de Salut està estudiant el projecte.

El pròxim curs escolar començarà el dilluns 9 de setembre per a l'educació infantil, primària i secundària, i el dia 12 per als estudis postobligatoris. Enguany ha començat el 6 de setembre. La data d'inici de curs ha estat un dels punts més conflictius des de fa anys entre el departament i els docents.

La Jove de Tarragona tornarà a la diada de Sant Fèlix tres anys després. Ho farà al lloc dels Minyons de Terrassa. Els liles completen el cartell de la diada juntament amb els verds i les dues colles de Valls.

Programes més recents a TAC12