Notícies 12. 14/02/2024

Els pagesos aixequen el bloqueig del Port de Tarragona després de passar-hi la nit i tallar l'accés durant 24 hores. Els camions avui ja han pogut entrar a les instal·lacions. Mentre els pagesos avisen que les mobilitzacions continuaran.

Aquest estiu començaran les obres per renovar la Facultat d'Educació i Psicologia de la URV. Duraran un any i mig i costaran més de 7 milions d'euros. Els 1.800 estudiants afectats es distribuiran, mentrestant, en altres aules del campus Sescelades i el Seminari.

El govern de Vila-seca es marca com a objectiu tenir un nou pla d'ordenació urbana en el termini de 4 anys. L'actual és de l'any 1993. Avui l'alcalde ha desgranat les actuacions previstes per als propers anys, que superen les 200. Sabrem quines són les més destacades.

Disc 45 s'emporta el primer premi del Carnaval de Tarragona amb la seva aposta pel dia de morts mexicà i s'encarregarà del rei l'any vinent. La ciutat ha dit adeu a la disbauxa enmig del foc que ha cremat la bota a la plaça de la Font.

I en esports, Tarragona vol tornar a acollir la fase prèvia de la Minicopa de Bàsquet a l'Anella Mediterrània. Avui s'han posat xifres a l'esdeveniment que va deixar un impacte directe a la ciutat d'un milió i mig d'euros. És 5 vegades més l'impacte de l'edició anterior a València.

Programes més recents a TAC12