Notícies 12. 12/02/2024

Continuen en estat crític les dues persones que ahir van patir un accident en una atracció de PortAventura. La resta dels 14 ferits ja han rebut l'alta. L'atracció està tancada i els Mossos d'Esquadra recullen tota la informació per aclarir els fets.

Esquerra Republicana vol que l'equip de govern de l'ajuntament de Tarragona faci marxa enrere en l'aplicació de les noves zones de pagament que s'han instal·lats. Creuen que s'ha fet simplement per recaptar diners.

Augmenten les trucades al telèfon d'emergències 112. Només durant l'any passat en van arribar 86.000 de les comarques de Tarragona. Destaca l'increment de trucades des de les platges pel mal temps.

Farem un tomb pel territori per assistir a les rues dels carnavals que s'han salvat de les previsions inicials de pluja. Per la de Tarragona hi van desfilar més de 3500 persones en una rua que van poder seguir en directe per TAC12.

El Nàstic torna a ser líder després d'imposar-se al Real Unión al Nou Estadi i de l'ensopegada de la Ponferradina. El conjunt de Dani vidal encadena 7 victòries en 8 jornades i continua invicte a casa.

Programes més recents a TAC12