Notícies 12. 09/02/2024

A partir del curs vinent, els alumnes de la Facultat d'Educació i Psicologia de la URV ja no estudiaran a l'edifici del campus Sescelades. Se'ls traslladarà a altres centres perquè començaran les obres que han de reformar per complet l'edifici. És el més antic de la Universitat.

L'ajuntament de Salou vol que s'estudii quin impacte tindrà sobre les seves platges la construcció del contradic de Ponent del Port de Tarragona. Ha presentat al·legacions a la declaració d'impacte ambiental perquè es faci un anàlisi previ.

Queden absolts els dos policies locals de Vila-seca que estaven acusats de tortures i intent d'assassinat per haver pressumptament apallissat un home a l'exterior de la discoteca Pachá. El jutge conclou que no es poden demostrar els fets pels quals se'ls jutjava.

Estarem a les arribades del rei carnestoltes a les principals poblacions de casa nostra. Des d'ara i fins dimarts vinent, la disbauxa s'apodera dels carrers que esperen les rues d'aquest dissabte. La de Tarragona, la podran veure en directe.

I en esports, el Nàstic intentarà de nou l'assalt al liderat de la categoria que ara mateix té la Ponferradina. Els grana reben al Nou Estadi Un Reial Unión d'Irún irregular, i amb el dubte de qui defensarà la porteria.

Així és, Roser. Un sector agrari que s’ha fet veure i molt amb talls de carreteres i marxes lentes amb visita a Barcelona inclosa. Han marcat l’agenda i han arrencat alguns compromisos dels responsables polítics però ja avisen que les seves reclamacions són moltes i urgents. Avui en parlem amb Ramon Rojo, membre de la Plataforma 6F.

 

 

Programes més recents a TAC12