Notícies 12. Edició vespre. 08/02/2024

La pagesia torna de Barcelona amb sensació agredolça. S'han sentit escoltats, però ara volen solucions. Adverteixen que les protestes no han acabat. La pròxima serà dimarts vinent per bloquejar l'accés al Port de Tarragona.

Els Comuns carreguen contra el projecte per obrir un centre universitari vinculat a l'esport a la Tabacalera. Pensen que l'Ajuntament estaria fent un regal a una empresa privada amb una cessió a 40 anys. Ells optarien per ubicar-lo a l'Anella Mediterrània.

L'Hospital que Viamed està construint a tocar de l'Anella Mediterrània incorporarà una unitat d'oncologia i radioteràpia. Serà la primera de la demarcació en l'àmbit privat i evitaria el desplaçament dels pacients a Barcelona.

Encetarem el carnaval de Tarragona amb l'entrada del rei Carnestoltes i la Concubina. Ja tenen la vara de la ciutat per governar amb disbauxa fins la setmana que ve.

I en esports, el porter Alberto Varo és dubte pel partit d'aquest cap de setmana contra el Real Unión d'Irun. Té una fractura al pòmul que es va fer en el darrer partit contra el filial de la Reial Societat.

 

 

 

Programes més recents a TAC12