Notícies 12. 05/02/2024

Tarragona suspèn la reunió que tenia programada per aquest divendres amb l'Ajuntament d'Altafulla per parlar dels límits territorials. Des del consistori tarragoní s'argumenta que no hi ha res a parlar i que la petició del coalcalde d'Altafulla és infundada.

L'Espluga no podrà cobrar l'augment d'impostos i taxes previstos per enguany. Afecta als rebuts anuals. Hi ha hagut un error a l'hora de fer la publicació que invalida aquestes pujades que en el cas de l'IBI era superior a l'11 %. El govern estudia com resoldre-ho.

Torredembarra prioritzarà la reforma de l'antic escorxador aquest 2024. És una de les inversions destacades d'un any en què el pressupost  supera els 27 milions i mig d'euros, un 15% més que el 2023.

Salou deixa enrere el Cós Blanc més multitudinari de la història. Més de 50.000 persones segons el consistori van assistir al passeig Jaume Primer per viure l'espectacle que enguany estrenava ubicació per motius de seguretat.

La comparsa Disc 45 s'emporta la ad'Or de Tarragona amb la proposta 'Desfilada Dia de Morts’ inspirada en la cultura mexicana. El segon premi va ser per la comparsa Som Urban amb la temàtica ‘Pati d’Armes’. Ho van poder seguir en directe per TAC12.

El Nàstic s'imposa al filial de la Reial Societat amb dos gols en tres minuts en un dels camps més complicats de la categoria. Els grana continuen a un punt del líder, la Ponferradina.

 

 

 

Programes més recents a TAC12