Notícies 12. Edició migdia. 25/01/2024

El Parc de Bombers de Tarragona es convertirà en el més modern de Catalunya i el primer que tindrà en compte ja en la seva construcció, l'augment de les dones al cos. Actualment només representen el 2% dels efectius. La remodelació de l'edifici és una llarga reivindicació per unes instal·lacions de 40 anys que ha quedat obsoleta. Costarà gairebé 8 milions d'euros.

Sortirem a patrullar amb veïns de Boscos de Tarragona que s'han organitzat per vigilar la zona i evitar els robatoris a casa seva. Es comenten sobretot entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre. Reclamen disposar d'una comissaria a prop, i proposen l'antiga ciutat residencial.

Imatges del passeig d'Altafulla des de l'aire. Les obres per arreglar els darrers desperfectes estaran enllestides abans del previst. Es calculava que seria per Setmana Santa però podria estar acabat a mitjans del mes que ve.

4.000 persones del Camp de Tarragona participaran en un estudi que vol saber perquè emmalaltim. És un projecte d'abast estatal que seguirà 200.000 persones durant 20 anys.

I en esports, el nou fitxatge del Nàstic, el davanter Alan Godoy ja entrena amb els seus companys i estarà disponible pel partit d'aquest diumenge contra el filial d'Osasuna. També, s'exercita ja, al pavelló del Serrallo, el darrer fitxatge de l'Ibersol CBT, el pivot Eyisi, que podria debutar en el derbi contra el Salou d'aquest cap de setmana per TAC12.

Programes més recents a TAC12