Notícies 12. Edició migdia. 24/01/2024

Comença Fitur, la Fira internacional de turisme de Madrid, amb el territori venen tot el seu potencial turístic i treballant amb l'objectiu d'aconseguir turistes durant tot l'any i apostar per la sostenibilitat, Gerard Bosch.

L'ajuntament podria limitar els accessos a les zones boscoses de Llevant per frenar els robatoris. És una de les mesures que té damunt la taula el consistori que també consensuarà amb els veïns on s'instal·len la seixantena de noves càmeres de videovigilància previstes a la zona.

Veurem des de l'aire les obres que s'estan fent a la platja Llarga, a tocar del bosc de la Marquesa i que els explicàvem ahir. Avui, el grup municipal d'Esquerra a l'ajuntament ha criticat Costes de l'Estat per haver donat permís per fer aquests treballs en un moment en què el mar està guanyant terreny a la sorra.

La Catedral de Tarragona inaugura un nou recorregut interior per entendre com ha evolucionat la ciutat des de l'època romana. Els visitants podran accedir a espais que estaven tancats al públic.

Programes més recents a TAC12