Notícies 12. 23/01/2024

4 anys després del temporal Glòria, el càmping les Palmeres de la platja Llarga de Tarragona comença les obres per restaurar la zona. Es recuperarà el sistema dunar i l'escullera de pedra per evitar que nous temporals puguin tornar a malmetre la zona.

Ajuntament de Tarragona i veïns de Llevant treballen per buscar solucions a l'increment de robatoris a les zones. Hi ha hagut una reunió entre les dues parts després que els veïns s'hagin organitzat en patrulles per vigilar i detectar els possibles lladres.

 Valls repartirà 100.000 calçots en la Gran Festa de la Calçotada que se celebrarà aquest diumenge. És el tret de sortida oficial d'una temporada en què s'espera superar els 18 milions de calçots de l'any passat.

TAC12 retransmetrà per primera vegada en directe la Disfressa d'Or del Carnaval de Tarragona. Avui s'ha presentat l'edició d'enguany d'un carnaval que dobla pressupost i incorpora nous actes com la presentació de les disfresses de les comparses. El centre neuràlgic serà la plaça Corsini.

En esports, el Nàstic sap treure rèdit de l'estratègia. Un de cada 3 gols que ha marcat aquesta temporada han estat a pilota aturada. L'equip de Dani Vidal ha acabat guanyant gairebé tots els partits en què ha marcat de falta o a la sortida d'un córner.

 

 

Programes més recents a TAC12