Notícies 12. Edició migdia. 18/01/2024

El nou hospital que està construint Viamed a tocar de l'Anella Mediterrània de Tarragona no podrà obrir fins que no estiguin enllestides les obres del centre comercial que s'ha d'aixecar a la zona. Segons ha pogut saber TAC12, la previsió és que les obres comencin el mes que ve o al març i que s'allarguin gairebé un any.

Altafulla tindrà enllestides les obres del passeig per Setmana Santa. Recuperarà l'amplada que tenia abans de l'esfondrament i es donarà continuïtat a l'escullera de protecció que va fer Costes de l'Estat.

El Museu Arqueològic de Tarragona realitzarà noves excavacions al monument de Centcelles a Constantí per conèixer els interrogants que encara hi ha oberts sobre el recinte. Està inclòs dins del conjunt que va ser declarat patrimoni de la humanitat per part de la Unesco.

Veurem com  es prepara Tarragona per la rua de Carnal. Dies intensos per a les comparses per tenir carrosses, vestits i coreografies a punt per la rua de l'artesania que podran veure en directe per TAC12.

I en esports, els dos fitxatges d'hivern estan donant resultats a l'Ibersol CBT. Brigth Mensah i Bou Enguidiól s'han convertit en figures claus d'un conjunt blau que s'ha aferrat a la permanència a la Leb Plata.

 

 

Programes més recents a TAC12