Notícies 12. Edició migdia. 17/01/2024

La Sala Trono es traslladarà segurament al Magatzem. És l'opció més factible que hi ha damunt la taula. Avui ho ha avançat la mateixa consellera de Cultura, Natàlia Garriga. És una ubicació provisional a l'espera de trobar ja de cara l'any vinent un altre emplaçament més definitiu.

La Fiscalia torna a investigar l'origen dels pèl·lets de les platges tarragonines. Fa temps que s'investiga però no s'ha pogut determina qui és o són els responsables. Ara es torn a obrir la carpeta amb noves dades.

Les concessions de les parades del Mercat Central de Tarragona seran més curtes i menys cares. Ara és de 50 anys i amb el canvi podran ser de com a mínim 5 anys. Es vol evitar que es quedin parades buides i que hi hagi interessats en quedar-se-les.

Les obres al campanar de Valls s'allargaran més del previst. S'han detectat més problemes dels previstos i això farà que s'hi hagi de treballar durant més temps. Es calcula que els treballs costaran un milió d'euros.

Vila-seca ja està de festa major. El músic i director de la Franz Schubert Filharmonia  Tomàs Grau va ser l'encarregat de pronunciar el pregó. Era el primer cop que un músic professional rebia l'encàrrec.

Programes més recents a TAC12