Notícies 12. Edició vespre. 16/01/2024

La Sala Trono es queda sense casa. Han de marxar del Teatre Metropol per les obres de rehabilitació que han de fer i de moment no hi ha alternativa. Els seus responsables busquen a Tarragona però també fora de la ciutat. De moment, al Metropol hi seran fins al maig.

La Diputació de Tarragona vol posar solució a les pèrdues d'aigua als municipis. Ha sol·licitat 10 milions d'euros al ministeri per millorar la tecnologia i poder diagnosticar i controlar les fuites. En algunes poblacions, es perd gairebé la meitat de l'aigua abans que arribi al seu destí.

Un incendi en una camió que transportava cotxes obliga a tallar la nacional 340 al seu pas per la urbanització de la Móra a Tarragona. La meitat dels vehicles que transportava han quedat calcinats.

Els recintes del Museu d'Història de Tarragona perden en un any 200.000 visitants. La dràstica baixada s'explica en part perquè la maqueta romana de la Volta del Pallol ha passat a ser de pagament. Per contra, els ingressos d'entrades han assolit la xifra rècord de més d'un milió d'euros.

En esports, coneixerem els dos cavalls locals que enguany competiran al Cós de Sant Antoni de Vila-seca. Un d'ells ja és un vell conegut de l'afició i l'altre debuta.

Programes més recents a TAC12