Notícies 12. Edició migdia. 15/01/2024

3 de cada 10 passatgers que passen per l'Aeroport venen o van a Irlanda. En només 4 anys el nombre de passatgers amb aquest origen o destí ha crescut un 52%. El país s'ha consolidat com a alternativa al desaparegut visitant rus.

La zona d'aparcament de la part final de l'avinguda Francesc Macià i la plaça de les Corts Catalanes passarà a ser de pagament. És una de les poques zones gratuïtes que quedaven al centre de Tarragona. A partir d'ara serà zona blava.

Altafulla substitueix els embornals de la via Augusta com a part de les solució per minimitzar els problemes a la zona quan plou. La solució de més envergadura ha d'arribar amb la construcció d'una bassa de laminació que costarà 900.000 euros i per la qual es busca finançament.

Estarem a Vila-seca on demà comença la festa major però on ha triomfat un acte previ de nova creació. L'engrescada, amb cercavila pel nucli antic i amb estrena del càntic dedicat al copatró, Sant Antoni.

També estarem als tres tombs de Valls on s'ha encetat la temporada amb l'estrena de quatre carros. També és un dels primers municipis on s'ha aplicat el nou protocol de benestar animal.

En esports, victòria molt valuosa del Nàstic, al camp del fins ara líder, el filial del Celta. Els grana es van imposar per la mínima amb gol de Pablo Fernández i una destacadíssima actuació del porter Varo. Quart triomf consecutiu i segueixen a la zona de pla-off d'ascens.

En esports, victòria important de l'Ibersol CBT que es va imposar per 84 a 68 a l'Alginet en el millor partit de la temporada. En canvi, l'Oca Global Salou no va poder amb el líder de la Leb Plata i va caure a la pista del Cartegena per 77 a 70.

Programes més recents a TAC12