Notícies 12. Edició migdia. 05/01/2024

La mascareta torna als centres sanitaris. El Departament de Salut torna a imposar-la de forma obligada a centres d'atenció primària, els hospitals i els centres sociosanitaris davant l'augment dels virus respiratoris.

Concentració dels treballadors del servei de recollida de la brossa de Torredembarra davant l'Ajuntament. Això en el segon dia de vaga. Demanen millores salarials i més bon tracte per part de l'empresa. L'aturada podria tenir major impacte aquesta nit.

I avui esperem l'arribada dels Reis Mags d'Orients molt pendents de la pluja que podria afectar el Camp de Tarragona aquesta tarda.  Igualment, tot està preparat per rebre Ses Majestats amb tots els honors i, passi el que passi, els infants no es quedaran sense regals. Seguirem en directe els Reis des de Vila-seca.

I també es podrà veure a Tac12 l'estrena del Club Bàsquet Salou aquest 2024. Els de Jesús Muñiz reben diumenge el Mataró amb l'objectiu de mantenir la bona dinàmica. El CBT, mentrestant, comença l'any amb desplaçament, però no renuncien a res. Volen tornar amb la victòria a la butxaca.

Programes més recents a TAC12