Notícies 12. 03/01/2024

Cinquè mes consecutiu d'increment de l'atur. La campanya de Nadal no ha aconseguit generar més ocupació i, a Tarragona, el sector serveis lidera la destrucció de llocs de treball. El 2023, això sí, en termes generals redueix l'atur i incrementa l'afiliació a la seguretat social.

El que també puja i amb més força és l'abast dels virus respiratoris que omple hospitals i centres sanitaris. El Departament de Salut llença un missatge de tranquil·litat. Assegura que els dispositius assistencials poden donar-hi resposta.

Vila-seca ja té el cap en la Festa Major de Sant Antoni. La ciutat es prepara per una cinquantena d'actes del 16 al 28 de gener. The Tyets encapçalen l'oferta musical, mentre que els tres tombs i la cursa de cavalls continuaran sent el plat fort de l'apartat tradicional.

I avui veurem com els Reis i la seva comitiva fabriquen els regals. A Valls han obert la Fàbrica de les Il·lusions on es visualitzen tots els preparatius. Fins demà, la Cooperativa Agrícola preveu rebre uns 1.200 infants.

Programes més recents a TAC12