Notícies 12. Edició vespre. 07/12/2023

Els principals sindicats troben a faltar més projectes i inversions a Tarragona. Si no n'arriben, pensen que serà difícil que el mercat laboral s'adapti als nous temps. Per exemple, els preocupa la falta d'alternatives al tancament de les nuclears.

L'Ajuntament de Salou enceta de nou el procés participatiu del nou Eix Cívic i torna a començar els tràmits. Reinicia, doncs, el projecte que transformarà l'espai de les antigues vies del tren.

A Valls, mentrestant, s'aplana el camí per rehabilitar l'edifici de Ca Padró, que acollirà l'Escola Municipal de Música. La Generalitat ja acceptat la modificació puntual del planejament urbanístic.

I, enmig del pont de desembre, ens vestirem de romans. És una de les activitats que s'ofereixen a Tarragona per dinamitzar els festius entre el públic familiar. Són dies més forts per al sector turístic i de l'hostaleria.

I també és turisme esportiu, però de nivell el que apropa a Tarragona la Minicopa ACB. En aquest cas, parlem de joves promeses del bàsquet estatal. Fins divendres, 26 equips competeixen al Palau d'Esports i al poliesportiu de Camp Clar.

I, el Nàstic prepara la visita del Tarazona, d'Aragó, al Nou Estadi. Diumenge els grana volen tornar a fer-se forts a casa, on encara no han perdut, i refer-se com a locals. Els tres punts s'han de quedar a Tarragona.

Programes més recents a TAC12