La setmana. 09/12/2023

Comencen a talar els 31.000 pins morts del Paratge Natural de Poblet afectats per la sequera i una plaga d'escarabats. És una de les zones de tot Catalunya que més està patint els efectes de la manca de pluja dels últims anys.

Tarragona lidera en xifres absolutes el creixent de l'atur a Catalunya durant el mes de novembre. Hi ha 405 persones més inscrites a les llistes de l'INEM. En el conjunt de Catalunya, la xifra s'ha mantingut estable i a la resta de l'Estat ha baixat, encara que ho ha fet de manera anecdòtica.

El sector turístic afronta amb optimisme aquest Pont de la Puríssima. Més a l'interior, que no pas a la Costa on la majoria d'establiments estan tancats. La previsió és arriba al 80% d'ocupació.

S'ha acabat aparcar sense pagar als voltants de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Han començat els treballs de pintura que convertiran aquests carrers en zona verda. Fins ara, era una de les zones per aparcar sense pagar més buscades a prop del centre.

L'Ajuntament de Salou enceta de nou el procés participatiu del nou Eix Cívic i torna a començar els tràmits. Reinicia, doncs, el projecte que transformarà l'espai de les antigues vies del tren.

Programes més recents a TAC12