La setmana. 02/12/2023

Les reserves d'aigua a l'Espluga entren en fase crítica. Per això, des d'aquesta setmana hi ha més hores sense aigua. Els talls són ara de 14 hores diàries, tres més que fins ara.

Simulacre químic al polígon industrial de Constantí on hi ha implantades 400 empreses i 3000 treballadors. Protecció Civil diu que ha funcionat: la coordinació, les sirenes i també els missatges d'emergència als telèfons mòbils. L'any vinent es farà un nou simulacre del Pla d'Emergències Químiques, el Plaseqta.

Tarragona renovarà els accessos i les màquines de pagament dels aparcaments municipals. La previsió és que funcionin ja l'estiu vinent i s'acabin els problemes que pateixen els usuaris. No es podia renovar perquè el procés estava bloquejat per un recurs.

El centre de Montblanc es buida. El municipi té una seixantena de locals comercials buits, la majoria al nucli històric. Per intentar pal·liar aquesta situació, l'ajuntament engega una campanya per trobar interessats en obrir-hi un negoci.

La demarcació de Tarragona conserva les 7 estrelles Michellin que reconeix el millors cuiners del món. La gala va tenir un nom propi, el del vila-secà Eduard Xatruch que va aconseguir amb el seu equip la tercera estrella pel restaurant Disfrutar.

 

Programes més recents a TAC12