Notícies 12. Edició vespre. 30/11/2023

Simulacre químic al polígon industrial de Constantí on hi ha implantades 400 empreses i 3000 treballadors. Protecció Civil diu que ha funcionat: la coordinació, les sirenes i també els missatges d'emergència als telèfons mòbils. L'any vinent es farà un nou simulacre del Pla d'Emergències Químiques, el Plaseqta.

4 de cada 10 agressions sexuals que hi ha hagut aquest any a la demarcació de Tarragona han estat a menors d'edat. Se n'han comptabilitzat gairebé 400. Avui s'ha presentat la guia Barnahus per millorar la coordinació entre tots els operadors que intervenen en els casos d'agressions sexuals a menors.

Tarragona renovarà els accessos i les màquines de pagament dels aparcaments municipals. La previsió és que funcionin ja l'estiu vinent i s'acabin els problemes que pateixen els usuaris. No es podia renovar perquè el procés estava bloquejat per un recurs.

TAC12 tornarà a retransmetre l'arribada dels Reis Mags des de Vila-seca on s'ubicaran dues pantalles gegants al Celler i al Pinar del Perruquet per seguir-ho en directe. És un dels punts destacats del programa de Nadal on també trobem el pessebre de sorra que es començarà a construir demà.

En esports, el CBT és l'equip de tota la LEB Plata que menys triples encistella. És una de les assignatures pendents de l'equip de Jorge Serna que només ha sumat una vitòria en nou jornades.

 

Programes més recents a TAC12