Notícies 12. Edició vespre. 28/11/2023

L'any vinent ha de ser el del creixement per l'Aeroport amb les perspectives d'un 16% més de passatgers. L'assignatura pendent  continua sent l'absència de vols durant l'hivern. Avui se n'ha parlat en la celebració dels 20 anys del Pacte de la Boella, que es va crear per impulsar aquesta infrastructura.

Anirem fins a una de les principals artèries de Salou, el carrer Carles Buigas, que afronta la segona fase d'obres per peatonalitzar aquesta via. Els treballs, amb un pressupost que supera els 4 milions, haurien d'estar enllestits d'aquí un any i mig.

Valls modifica el pla urbanístic per reordenar el raval de Filadors, proper al torrent del Catllar. S'ha aprovat en un ple en què també s'ha donat llum verda a modificar el desenvolupament de la zona residencial que ha d'anar a tocar de la Creu Roja.

Un operatiu policial permet descobrir dues naus il·legals a Torredembarra on es reparaven vehicles. Estan situades al polígon del municipi. No disposaven de la documentació necessària per exercir com a taller.

I en esports, fa un any que la Unió Esportiva Valls no perd a casa seva. Una ratxa que els de Manel Cazorla volen continuar aquest cap de setmana amb la visita del líder de la categoria, el filial del Sabadell.

 

Programes més recents a TAC12