La setmana. 25/11/2023

Tarragona tindrà pressupost. El govern Viñuales s'ha assegurat el Sí d'Esquerra Republicana i el de Junts. Els comptes preveuen invertir l'any vinent 21 milions d'euros, la xifra més alta de la història que gairebé duplica la d'aquest any. El pressupost, que es portarà a votació el proper dimecres, ascendeix a 205 milions d'euros. El principal maldecap és la contenció que s'ha de fer en la despesa corrent.

Més de 2 milions de turistes han passat per Salou en el que portem d'any. Són 100.000 més que l'any passat a aquestes alçades. També han augmentat les pernoctacions. es de Salou es defensa que és una bona dada que els confirma que s'està aconseguint desestacionaltizar la temporada.

Altafulla sol·licitarà sorra per la platja de cara a Setmana Santa. És la solució provisional a l'espera de la definitiva que trigarà anys a arribar i que es farà en base el que determini l'estudi que està elaborant la Universitat Politècnica de Catalunya.

Un incendi a les instal·lacions de Repsol al polígon nord de Tarragona activa el pla d'emergències químiques. Va passar ahir a la nit quan hi va haver una fuita a la planta d'olefines. S'ha deixat cremar el producte de manera controlada, sense que hi hagi hagut afectacions personals.

Milers d'instantànies del fons Català Roca canviaran de mans. Es tracta d'un extens llegat que ara s'incorporarà al fons de l'Arxiu Nacional de Catalunya. El Departament de Cultura ha arribat a un acord amb els hereus del fotògraf per fer-se amb la custòdia. Amb aquesta compra, per 2 milions d'euros, la Generalitat pretén preservar el que considera que és un dels fons fotogràfics més importants de Catalunya.

Programes més recents a TAC12