Notícies 12. Edició migdia. 22/11/2023

L'ajuntament de Tarragona preveu invertir l'any vinent 21 milions d'euros, la xifra més alta de la història que gairebé duplica la d'aquest any. Ho contempla el pressupost que avui ha presentat l'equip de govern i que ascendeix a 205 milions d'euros. El principal maldecap és la contenció que s'ha de fer en la despesa corrent.

La Fiscalia demana 25 anys de presó per als dos acusats d'assassinar un home a Tarragona l'agost de 2021. La guàrdia urbana els va enxampar amb una mà al maleter del cotxe després d'haver llençat el cos al riu Ebre.

Constantí tindrà l'arbre de nadal fet a mà més gran de Catalunya. L'estan teixint les dones del municipi amb peces fetes de ganxet. Tindrà 6 metres d'alçada i s'instal·larà a la plaça de l'Església.

Descobrirem el llibre que han escrit i il·lustrat la Rosalia Ciuró i l'Albert Asensio per explicar la centenària història del rellotge del Port de Tarragona als més petits. Ho fan a través d'un conte infantil. TAC12 prepara un documental sobre l'icònic element.

I en esports, Jorge Serna ja dirigeix l'Ibersol CBT, i ho fa amb el mateix cos tècnic que tenia el seu predecessor, Noe Monroy. Parlarem amb ell per veure les claus que té en ment per canviar la dinàmica negativa de l'equip.

Programes més recents a TAC12