Notícies 12. Edició migdia. 21/11/2023

Es reprenen les obres per construir la nova residència de la Muntanyeta, per a persones amb paràlisi cerebral. Han estat 4 anys aturades per falta de finançament. Bona part dels diners arribaran dels fons europeus . Tindrà capacitat per a 60 persones.

Altafulla sol·licitarà sorra per la platja de cara a Setmana Santa. És la solució provisional a l'espera de la definitiva que trigarà anys a arribar i que es farà en base el que determini l'estudi que està elaborant la Universitat Politècnica de Catalunya.

Tarragona tindrà revetlla de cap d'any a la plaça Corsini, una celebració que va perdre amb la pandèmia. El tret de sortida a la programació de nadal es farà aquest divendres amb l'encesa de llums amb un nou espectacle amb drons al Balcó del Mediterrani.

Sortirem a la mar des de Salou per participar en le concurs de pesca del calamar. Hi prenen part un centenar de persones que busquen el màxim nombre d'exemplars i també el més gros. És una tradició per recordar el passat mariner de la vila.

I en esports, Jorge Serna és el nou entrenador de l'Ibersol CBT. Arriba procedent del filial del Saragossa però també ha entrenat el Lleida. Substituirà Noe Monroy a la banqueta on només va poder sumar una victòria en 8 partits.

 

 

 

Programes més recents a TAC12