Notícies 12. Edició migdia. 2/11/2023

En menys d'un any, podrien estar enllestides les obres de la canonada que ha de portar l'aigua del CAT a l'Espluga de Francolí. La Diputació i l'Agència Catalana de l'Aigua aportaran un milió 700 mil euros per fer possible una obra que va quedar deserta en el primer intent.

Pendents del temporal de mar a Altafulla. Ja s'hi ha actuat d'urgència però tècnics municipals estan pendents per si s'hagués de reforçar pel fort onatge que s'espera. El passeig, està obert als vianants.

Dol a Tarragona per la mort de Sergi Xirinacs, qui va ser el primer regidor de Cultura i festes de la ciutat des de la represa de la democràcia. Amb la seva figura s'entén el canvi cultural que va fer la ciutat després de la dictadura.

Els Castellers de Vilafranca aconsegueixen carregar el 9d9f, un castell inèdit fins ara. Va ser en una diada de Tots Sants, a Vilafranca del Penedès, on els Xiquets de  Tarragona van recuperar el 3 i el 4 de nou amb folre.

I en esports, l'OCA Global Salou es desfà del Prat i aconsegueix la primera victòria a casa de la temporada. La creu, l'Ibersol CBT que encara no coneix la victòria en la nova temporada a LEB Plata.

Programes més recents a TAC12