Notícies 12. Edició vespre. 31/10/2023

Actuació d'urgència al passeig d'Altafulla. S'ha enderrocat la zona afectada i es reforça el subsòl i l'escullera amb grans pedres per evitar més afectacions. Els treballs s'han avançat per la previsió d'arribada d'un nou temporal de mar aquest dijous.

El Camp de Tarragona no recicla prou. Segons dades de l'Agència Catalana de Residus estem per sota de la mitjana catalana i aquí només es recicla el 42% dels residus que generem. La comarca que millor ho fa de tot Catalunya és la Conca de Barberà on reciclen el 77 per cent.

Bones previsions d'ocupació aquests dies de Tots Sants. Propostes associades al Halloween serveixen de reclam turístic. El sector estima que s'ocuparan 7 de cada 10 places que encara estan obertes.

L'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, i el seu predecessor, Josep Andreu, s'enfronten al plenari per les declaracions que va fer Pallissó, aquí a TAC12, al programa Saló de Plens, en què demanava que Andreu dimitís com a regidor.

En esports, el Nàstic farà jugar els menys habituals en el partit de Copa del Rei que l'enfrontarà demà a l'Orihuela,  de la Segona Federació. L'eliminatòria és lluny del Nou Estadi, a partit únic i es disputarà a partir de les 6 de la tarda.

Programes més recents a TAC12