La setmana. 15/09/2023

L'informe del Departament d'Empresa i Economia de la Generalitat avala Hard Rock si la química Ercros modifica les instal·lacions. Dues parcel·les on s'han de construir els hotels serien vulnerables en cas de núvol tòxic. PSC, ERC i Junts no ho veuen com un obstacle perquè el projecte tiri endavant.

Comencen a estudiar com es mou la sorra a la costa d'Altafulla amb sondes marítimes. És l'inici de l'estudi que ha de fer la Universitat Politècnica de Catalunya per determinar què cal fer per evitar que els temporals deixin la platja impracticable.

Comencen els treballs per substituir les canonades d'aigua de la urbanització Carreras de l'Espluga de Francolí i reduir les fuites. La inversió serà de més de 750.000 euros i es calcula que es deixaran de perdre uns 200.000 litres d'aigua al dia.

La Crida dona el tret de sortida als actes de Santa Tecla a Tarragona. Tot i la pluja de la tarda, l'acte es va poder celebrar amb normalitat des del balcó de l'Ajuntament, amb el perpetuador, Salvador Fa, com a protagonista.

 

Programes més recents a TAC12