Notícies 12. Edició migdia. 05/06/2023

L'exèrcit espanyol torna a Montblanc per desmuntar el pont del Bolovi que van instal·lar ara fa tres anys, en plena pandèmia, després que la riuada s'endugués l'anterior infraestructura. Ara ja no és necessari perquè ha acabat la construcció del pont definitiu.

Esquerra optaria per una aposta continuista de cara a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol i el PSC a Tarragona podria renovar els seus candidats. Junts decidirà divendres el cap de llista. El més ben posicionats és l'expresident del Port, Josep Maria Cruset.

Els últims quatre detinguts durant les protestes postsentència de l'octubre del 2019 són jutjats avui a Tarragona. S'enfronten a penes entre els 12 i els 18 mesos. La defensa demana que s'arxivi la causa, tal com va passar amb els altres 14 manifestants detinguts.

La Joves va descarregar ahir a La Selva el primer castell de 9 de la temporada, mentre que la Vella a Sant Pere i Sant Pau va completar el primer 5d8 del curs i un nou 4d8 amb pilar. Totes dues ja pensen en la diada de Sant Joan.

Programes més recents a TAC12