La setmana. 03/06/2023

 Bona part del Camp de Tarragona entrarà la setmana vinent en alerta per sequera. S'hauràn d'aplicar mesures d'estalvi d'aigua. Per exemple, aquest estiu hi haurà menys dutxes a les platges. A l'Espluga de Francolí, en fase d'excepcionalitat, la piscina municipal s'omplirà amb aigua d'un pou que no és potable.

Recol·loquen sorra a la platja Llarga i a la del Miracle de Tarragona amb arena de Torredembarra. L'ajuntament de la Torre exigirà a Costes que arregli els desperfectes del passeig que han provocat els camions que han transportat aquesta sorra.

Hi haurà eleccions generals al juliol. El president del govern ho va anunciar l'endemà de les eleccions municipals després del veure el creixement del vot de la dreta. Veurem com pot condicionar aquest avançament electoral a possibles futurs pactes als ajuntaments i a la Diputació de Tarragona.

L'atur baixa, de manera gairebé testimonial, en mig miler d'aturats a la demarcació de Tarragona durant el maig. Tots els sectors redueixen el nombre d'aturats, excepte la construcció.

El grup The Tyets serà un dels grans concerts de la festa major de Santa Tecla. Actuaran el 17 de setembre en un concert gratuït i familiar al Parc del Francolí, que esdevindrà nou epicentre de les festes. També coneixerem totes les novetats de la festa major de Sant Joan de Valls.

Programes més recents a TAC12