Notícies 12. 02/06/2023

Aquest estiu hi haurà menys dutxes a les platges per la situació de sequera que estem vivint. A Salou només funcionaran la meitat i a Torredembarra només estarà en marxa una. A l'Espluga de Francolí s'omplirà la piscina municipal però es farà amb aigua d'un pou que no és potable.

L'atur baixa, de manera gairebé testimonial, en mig miler d'aturats a la demarcació de Tarragona durant el maig. Tots els sectors redueixen el nombre d'aturats, excepte la construcció.

Obertes les negociacions a la Diputació de Tarragona amb dos possibles escenaris: la reedició del pacte entre Esquerra i Junts que repartiria la presidència en dos anys per cadascú, o l'acord entre Junts i el PSC que donaria la presidència als juntaires.

Salou reclama a la Generalitat tenir una àrea bàsica policial dels Mossos d'Esquadra per donar resposta al creixement de població que té durant l'estiu. De moment, aquest estiu hi haurà més policia local i ja està en marxa la comissaria de proximitat de la platja.

I en esports, estarem a l'Escola de Futbol de Sant Pere i Sant Pau que es vol convertir en el referent del futbol femení de la ciutat. Treballa amb l'objectiu de tenir per la temporada vinent equips femenis a totes les categories.

 

Programes més recents a TAC12