Notícies 12. Edició vespre. 31/05/2023

Els ajuntaments estudien com aplicar les mesures d'estalvi d'aigua de cara a dilluns quan entraran en vigor les mesures i restriccions per alerta de sequera. A la pedania montblanquina de Prenafeta s'està construint un nou pou. Fa dos mesos que s'abasteixen amb camions cisterna.

L'Estat reposa sorra a la platja Llarga de Tarragona abocant-la directament al mar perquè siguin les onades qui la distrubueixin de forma natural a la platja, allí on més faci falta. Es un mètode que es va fer servir al Delta de l'Ebre i que va donar bons resultats. També s'està recol·locant sorra a la platja del Miracle.

El Partit Popular descarta a Tarragona cap pacte amb el PSC de Rubén Viñuales abans de les eleccions generals d'aquest juliol. La formació liderada per Maria Mercè Martorell sí que estén la mà per acords puntuals en aquells grans temes de ciutat com pot ser el Pla d'Ordenació Urbana.

Ja és visible l'enorme bastida que cobreix la façana principal de la torre del Pretori de Tarragona, que dona al passeig de Sant Antoni. Hi serà gairebé un any mentre durin les obres de recuperació i restauració de la part exterior d'aquest monument romà.

I en esports, ens fixarem en el projecte d'integració social en què col·labora el Nàstic i que beneficia una desena de menors del Camp de Tarragona que han comès algun delicte. Estarem amb ells.

Programes més recents a TAC12