Notícies 12. 28M. Municipals. 28/05/2023

Més de 583.000 persones estan cridades a votar avui a la demarcació de Tarragona. Les urnes han obert, sense grans incidències, a les 9 del matí i tancaran a les 8 del vespre, moment en què començarà el recompte. Dels resultats en sortiran els alcaldes i alcaldesses dels propers 4 anys.

Com dèiem, no hi ha hagut grans incidències. A Tarragona ciutat, les persones cridades avui a les urnes són gairebé 93.000 en 44 col·legis electorals. A l'Escola Sant Salvador, dues persones en cadira de rodes han tingut problemes, Àlex Alonso, per exercir el seu dret a vot...

A Valls, alguns col·legis electorals han obert amb retard perquè els papers de constitució de les meses s'havien traspapelat. A la capital de l'Alt Camp, la jornada ha estat marcada per la decisió de la junta electoral de fer tapar el cartell de la seu de Junts per Valls, Gerard Bosch...

De seguida estarem a tots els municipis, per veure què han dit els candidats i les candidates a convertir-se en alcaldes i alcaldesses. Els ho explicarem en aquest Notícies 12 i atents també a partir de les 8 del vespre amb el programa especial d'aquesta casa. Seguiment de l'escrutini, entrevistes amb els protagonistes i anàlisi. Els ho explicarem des d'aquest plató on estem però també des del plató d'anàlisi on Quico Domènech dirigirà la reflexió amb dues taules diferents, una amb periodistes, i una altra amb exalcaldes.

Més enllà de la jornada electoral tenim més notícies. Els explicarem que s'ha desmuntat la grua de ca l'Agapito a la part Alta de Tarragona, que va obligar a reorganitzar el trànsit de la zona. El videomapping de la Volta del Pallol no es tornaran a fer fins al 16 de juny.

I en esports, la Unió Esportiva Valls no jugarà la Copa del Rei la temporada vinent. Els vallencs van golejar al Cambrils, però havien d'esperar una derrota del Rubí que no va arribar.

 

Programes més recents a TAC12