Notícies 12. Edició vespre. 26/05/2023

Els alcaldables per Tarragona de PSC i Esquerra s'envolten dels principals líders del seu partit per tancar la campanya abans de les eleccions d'aquest diumenge. Pedro Sànchez i Pere Aragonès recolzen els seus alcaldables abans d'una jornada en què el PSC lluitarà per tornar a l'alcaldia i Esquerra per matenir-la.

I en el darrer dia de campanya, s'ha conegut que el Tribunal Català de Contractes ha aturat la licitació del nou contracte de la brossa de Tarragona. El consistori, a través d'un comunicat, ha explicat que es tracta d'un aspecte formal en el qual s'està treballant per corregir i seguir endavant amb el procediment.

583.000 persones de les comarques de Tarragona , 20.000 més que ara fa 4 anys, en les darreres eleccions municipals. Caldrà veure quina serà la participació. Fa 4 anys va ser una de les més altes arribant al 65%.

I atents diumenge a TAC12, programació especial d'aquesta casa per seguir el minut a minut del que passa als principals municipis de casa nostra. Informatiu al migdia i especial a partir de les 8 del vespre amb una quarentena de professionals treballant i una desena de connexions simultànies. Estarem a l'escruni, a les reaccions i a l'anàlisi amb dues taules d'experts.

I en esports, comiat emotiu per al jugador del CBT, JJ Miguel, que es retira després de més de 20 anys. Dues dècades en què ha defensat els colors de diversos equips del territori, com el Valls, el Vila-seca i l'ADT.

Programes més recents a TAC12