Notícies 12. Edició vespre. 19/05/2023

Inspecció de Treball sanciona la distribuïdora de gas natural Nedgia i el restaurant Koyo amb 75.000 euros per l'explosió de l'octubre de l'any passat i que va causar 7 ferits. S'hauria utilitzat una instal·lació de gas antiga i donada de baixa.

 L'Ajuntament de Tarragona sanciona amb 250.000 euros a Fomento de Construcciones y Contratas, l'empresa concessionària del servei de neteja, per haver barrejat rebuig i envasos. El ple ha ratificat avui la multa.

La Generalitat presenta una nova ruta de l'artesania que uneix el Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca. Parteix des de la Torre Vella de Salou i acaba a Vimbodí. També vincula els monestirs de Santes Creus i Poblet.

L'Orquestra Simfònica de la URV busca solista. La formació ha iniciat la recerca d'aquest músic i la selecció es farà per mitjà d'un concurs amb final oberta al públic. Serà el 17 de juny.

I en esports, avui anirem fins a l'Alt Camp per fer la prèvia de l'Ascó - UE Valls de demà. Els vallencs volen classificar-se per la Copa del Rei i és el que il·lusiona l'equip en la recta final de la temporada.

 

Programes més recents a TAC12