Notícies 12. 20/05/2023

La campanya electoral per a les municipals del pròxim diumenge arriba a l'equador. Queda tot just una setmana perquè les diferents formacions convencin els votants abans de la jornada de reflexió. Bona part de l'atenció política d'avui ha passat per Montblanc, on les cinc formacions que concorren als comicis del 28M s'han sotmès a debat.

Una incidència amb un tren de mercaderies obliga a suspendre temporalment la circulació ferroviària entre Vila-seca i Torredembarra. Un tall a la catenària va obligar a interrompre fins a cinc línies de tren.

Tarraco Viva viu avui i demà les dues últimes jornades de la seva 25a edició. Satisfacció per part de l'organització de la resposta del públic durant la primera meitat de festival. L'activitat, aquests dies, es concentrarà al voltant de Camp de Mart.

Els Harlem Globetroters porten el seu bàsquet més espectacular a la Tarraco Arena. Ho fan cinc anys després de la seva darrera visita a la capital del Tarragonès. La nit d'esport, però també de música i ball a pista, aconsegueix omplir de gom a gom l'antiga plaça de braus. Són les notícies més destacades que ens deixa aquest dissabte 20 de maig.

 

 

Programes més recents a TAC12