Notícies 12. Edició migdia. 26/04/2023

La patronal de la química tarragonina, l'AEQT, està satisfeta a mitges amb l'aprovació del reial decret que permetrà la creació de les xarxes tancades d'energia. Creuen que els permetrà abaratir costos però troben a faltar qüestions importants que havien sol·licitat.

Una desena de detinguts en una macroperació policial contra el tràfic de marihuana al Baix Gaià i el baix Penedès. La Guàrdia Civil ha fet registres en diferents municipis, entre ells Altafulla, on s'ha dut a terme una de les detencions tot i no trobar plantes a l'interior del domicili.

L'Oficina Antifrau arxiva les denuncies per pressumptes irregularitats a l'ajuntament de Montblanc en les obres de la torre de Cal Masalles i en la contractació de proveïdors. L'alcalde demana al portaveu de Junts per Montblanc, Marc vinya, qui les va presentar, que es retracti. Vinya ja ha dit que no ho farà.

Anirem fins al palau de Cognressos de Tarragona on avui ha obert portes la fira Camins d'FP que recull l'oferta formativa del territori perquè els estudiants puguin triar què volen estudiar l'any vinent. A més d'estudiants i centres, també hi participen com a novetat, els sectors que tenen més ocupació al Camp de Tarragona.

I en esports, TAC12 ha ajuntat l'atleta vallenca Marta Galimany, que va quedar tercera en la Marató de Madrid, i la Maria Lazaro, una tarragonina que va quedar primera entre totes les corredores amateurs que van participar a la cita. De seguida parlem amb elles.

Programes més recents a TAC12