Notícies 12. Edició migdia. 25/04/2023

La collita de cereals al Camp de Tarragona serà nefasta. Alguns agricultors ja parlen que podria ser la més dolenta de la història. La falta de pluja ha frenat el creixement de molts cultius.

Finalitza el termini de presentació de candidatures de cara a les eleccions municipals. Uns comissis que a molts llocs estaran marcats per les llistes separades que presenta l'espai postconvergent, entre Junts i el PDeCAT. També per la irrupció de VOX que multiplica candidatures als principals municipis de casa nostra. Ho analitzarem.

Altafulla aprova inicialment el projecte per construir una gran basa a la rotonda del Pontet que hauria de solucionar les inundacions al barri marítim. El pressupost és de més de 2 milions d'euros i caldran subvencions externes.

Constantí crea al carrer Major una rèplica de part del monument romà de Centcelles. D'aquesta manera es vol donar més visibilitat a un dels espais més històrics del municipi i que forma part dels conjunt que va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco.

La Federació Espanyola de Bàsquet confirma la plaça del CBT per disputar el playoff d'ascens a la Leb Plata. L'equip de Berni Àlvarez poc s'ho esperava després d'una temporada en què tot han estat contratemps en forma de lesions.

 

Programes més recents a TAC12