Notícies 12. Edició vespre. 24/04/2023

Diada de Sant Jordi multitudinària i amb regust a èxit absolut tant per als llibreters com per als floristes que parlen de vendes de rècord. Carrers i places s'han omplert en una diada que ha desbordat les previsions fins i tot dels més optimistes.

Montblanc enceta una setmana medieval que també podria ser de rècord si jutgem per l'afluència de visitants que hi ha hagut durant tota la setmana a la capital de la Conca de Barberà. A la Llegenda renovada hem vist la princesa enfrontant-se al drac.

Una nova sentència judicial obliga l'ajuntament de Montblanc a col·locar la bandera espanyola al balcó principal del consistori. S'havia situat a la teulada després d'un altre requeriment judicial. Ara la justícia considera que ha d'estar en un lloc més visible i principal.

Entrarem al Museu de Valls on ha obert portes l'exposició que recorda el pintor vallenc Francesc Galofre Oller conegut sobretot pel seu quadra Bòria Avall. Hi trobem una seixantena de les seves obres.

Qui tampoc va fer els deures va ser la Unió Esportiva Valls. L'empat inesperat contra el Molins, el cuer, fa que el duel amb el Reddis d'aquest cap de setmana pugui ser definitiu quant a les opcions de pujar a Tercera Federació.

I anirem a Madrid, on aquest cap de setmana Marta Galimany ha disputat la marató de la capital espanyola. L'atleta vallenca va fer-se amb una meritòria tercera posició després de patir una indisposició durant la cursa.

Programes més recents a TAC12