Notícies 12. 21/04/2023

Estira d'orelles del responsable del desplegament del Corredor del Mediterrani, Vicent Boira, als ajuntaments i plataformes del territori per posar pals a les rodes al projecte. Reclama generositat i que cadascú no miri per ell perquè no es poden permetre més retards.

Els productors de calçots de la IGP de Valls tanquen temporada amb xifres per sota de les esperades. Les altes temperatures i la falta de pluja han fet que la producció s'hagi quedat en els 18 milions de cebes quan s'esperava poder arribar als 20 milions d'unitats.

Torredembarra modifica el pla urbanístic per reduir la superfície de les naus del polígon i facilitar que s'hi puguin instal·lar empreses més petites. S'ha aprovat en el ple ajuntament amb altres modificacions com la que ha de permetre regular l'accés al futur cap que s'ubicarà a tocar del cementiri.

Farem la prèvia de Sant Jordi des de Vila-seca on els llibres ja han pres els carrers convertits en autèntiques obres d'art. Instal·lacions artístiques en 7 espais diferents creades pels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació. També passarem per un Constantí guarnit per l'ocasió.

Ha perdut el segon dels enfrontaments de la fase d'ascens i ja ha quedat eliminat. Els cooperativistes no han pogut imposar-se a l'Almendralejo en un partit igualat que han acabat perdent per 3 sets a 1, i que han pogut seguir en directe per TAC12.

La Unió Esportiva Valls rep el cuer, el Molins de Rei amb la necessitat de guanyar per seguir l'estela del líder, el Reddis, abans del duel del cap de setmana vinent entre vallencs i reusencs. Dos partits decisius per saber qui pujar a Tercera.

Programes més recents a TAC12