Notícies 12. Edició vespre. 20/04/2023

El celler de Vila-seca tornarà a obrir demà després de tres mesos tancat per un incendi que va afectar la instal·lació elèctrica. De moment és una obertura puntual tot i que es treballa per poder-hi fer una desena d'espectacles de la Fira de Música Emergent de principis de maig.

Tarragona tancarà el mandat municipal aprovant la nova licitació del contracte de la brossa, tot i que la majoria de l'oposició demanava que es fes després de les eleccions. La licitació inclou millores després que en el primer intent no es presentés cap empresa per quedar-se amb al servei.

Coneixerem el darrer alcalde que va tenir Tarragona abans que esclatés la Guerra Civil. És Joaquim Fort que va morir fa 36 anys a Xile on es va exiliar. Parlarem d'ell amb els seus fills, que han assistit a la presentació del llibre que recull la seva biografia.

Darrers assajos de la renovada llegenda de Sant Jordi de Montblanc que podran veure dissabte en directe per TAC12. Hi entrarem per veure si descobrim alguns dels secrets més ben guardats d'una llegenda que estrena personatges, escenes, màppings i guió.

I en esports, ho han pogut seguir en directe per TAC12, el volei Sant Pere i Sant Pau ha caigut contra un dels màxims favorits a l'ascens a Superlliga en el primer del partit de la fase per pujar. Ara els de Vlado Stevovski han de guanyar el partit de demà al matí i esperar a veure què fan els rivals per poder continuar endavant.

Programes més recents a TAC12