Notícies 12. Edició migdia. 18/04/2023

La DO Tarragona exporta una de cada quatre ampolles que elaborar. El negoci cap a l'estranger suposa el 24 per cent de la producció tarragonina. I atenció, perquè el vi que més s'exporta és el vi de missa.

Nova vaga als jutjats. Després dels lletrats, ara els que estan en vaga indefinida són els funcionaris de justícia. Reclamen menys càrrega de feina i millors sous. Avui s'han concentrat davant de l'Audiència de Tarragona i demà es desplaçaran a Madrid.

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona es consolida com a referent d'oftalmologia a l'estat. Ha renovat la tecnologia que permet tractar les inflamacions de la retina. Només hi ha dos hospitals a tot l'estat que ho tinguin.

Una gran escultura de Sant Jordi presideix des d'avui la zona del Pont Vell de Montblanc. Medeix més de 2 metres i pesa 500 kilos. Ha de ser un dels nous reclams del municipi d'una zona que s'ha transformat després de la riuada del 2019.

L'enfrontament entre la Unió Esportiva Valls i el Reddis podria ser decisiu per saber qui puja a Tercera Divisió. Serà el 30 d'abril a la capital del Baix Camp. Els de Manel Cazorla han desaprofitat aquest setmana l'oportunitat de col·locar-se líders després de l'ensopegada del Reddis.

 

Programes més recents a TAC12