Notícies 12. 17/04/2023

La Generalitat donarà una nova pròrroga al Club Nàutic de Salou perquè pugui continuar gestionant l'edifici. El termini acabava aquest estiu. La nova concessió seria per 4 anys més per donar tremps a què s'aprovi el nou pla director del Port.

Avui es posa en marxa la T-Jove al Camp de Tarragona per a persones menors de 30 anys. Permet viatjar sense límit de desplaçaments en transport públic integrat per tot el Camp de Tarragona. Val 46 euros i té una vigència de tres mesos.

Cap de setmana en què moltes de les candidatures de cara a les eleccions municipals del 28 de maig han aprofitat per presentar tots els noms de les llistes i fer-se la fotografia de grup. Sabrem qui és qui en algunes de les principals llistes que es presenten al territori.

El Festival de Recreació Històrica Tarraco Viva compleix enguany 25 edicions i ho farà amb la Necròpolis com un dels espais més destacats. En total, 300 actes del 8 al 21 de maig en què s'explicarà la societat romana posant d'exemple Tarraco.

I en esports, CB Valls i CBT tanquen la penúltima jornada de lliga amb victòria. Els vallencs van guanyar el Navàs al Joana Ballart, en una temporada irregular com a local. El CBT, per la seva banda, va aconseguir el triomf en el seu últim desplaçament d'enguany, en aquest cas a Menorca.

I repassarem les millors imatges que ens ha deixat aquest cap de setmana el Rally Catalunya Històric, que s'ha celebrat a Salou. Un centenar de cotxes clàssics s'han pogut gaudir a la capital de la Costa Daurada. Juan Pedro García i Sergi Giralt han estat els guanyadors.

 

Programes més recents a TAC12