Notícies 12. Edició vespre. 13/04/2023

El PDeCAT presentarà l'advocada Maria del Mar Giné com a alcaldable a Tarragona. És la parella de l'alcaldable del PDeCAT a Salou, Marc Montagut. Aquesta candidatura implicarà que el candidat de Junts, Jordi Sendra, tingui molt menys notorietat durant la campanya perquè no disposa de drets electorals.

Dues empreses opten a quedar-se el nou contracte de la recollida de la brossa i la neteja de Salou. Són Fomento de Construcciones i Contratas i GBI.  És el contracte més important que té el municipi i que puja més de 110 milions d'euros

El Parlament demana al Govern que s'acceleri el traspàs del Pius Hospital de Valls al sistema públic de Salut i que mentre no es construeix el nou hospital es facin millores urgents a les actuals instal·lacions. Avui s'ha debatut a la comissió de Salut de la cambra catalana.

El rellotge del Port de Tarragona celebra enguany 100 anys, un centenari que es recull en el llibre que han escrit la directora de l'Arxiu del Port, Coia Escoda, i l'arquitecte Ramon Aloguín. També s'han programat diverses activitats commemoratives.

I en esports, coneixerem una de les candidates del Camp de Tarragona a participar a la versio femenina de la Kings League de Gerard Piqué. És l'Ingrid Cruz, entrenadora a les categories inferiors de l'Atlètic Valls i jugadora del Verdú.

Programes més recents a TAC12